STØT

BROBYGGERNE

Åbne Brobyggerkurser

Kursusdag for enkeltpersoner

På vores åbne Brobyggerkursus kan du som medarbejder og privatperson lære at være mere brobyggende i din hverdag. Via dialogiske redskaber og ny viden om brobygning vil du lære, hvordan du går kritisk og konstruktivt ind i samtaler, der kan rumme uenigheder, og gøre dig umage for at forstå mennesker, der mener noget andet end dig. 

Vores åbne brobyggerkurser strækker sig over en enkelt arbejdsdag med oplæg, øvelser og refleksion. Udgangspunktet for undervisningen er det personlige ansvar og handlerum, hvor du som deltager kan inddrage egne erfaringer og problemstillinger, og samtidig vil få rig mulighed for at sparre med kompetente fagpersoner.

Vil du med? 

Du kan i øjeblikket komme med på Brobyggerkursus tirsdag den 3. september 2024 eller torsdag den 19. november 2024.

For at tilmelde dig, skal du skrive en mail til kontakt@brobyggerne.dk

Husk at skrive dit navn, og hvilken dato du ønsker at deltage. 

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på kontakt@brobyggerne.dk.

Dit udbytte af kurset

  • Redskaber til at se sagen fra den andens perspektiv og ståsted.
  • Redskaber til at håndtere uenigheder og forebygge konflikter gennem konstruktiv dialog.  
  • Modet til at indlede og håndtere vanskelige samtaler.
  • Viden om sprogets betydning i brobygning og indsigt i, hvordan sproget kan åbne eller lukke for samtaler.
  • Bevidsthed om det personlige ansvar, egne reaktionsmønstre og handlemuligheder i situationer, hvor der er uenighed eller optakt til konflikter.

På kurset vil du blandt andet opleve Özlem Cekic fortælle om den svære kunst at være brobygger og hendes erfaringer med brobygning i praksis. Her åbner hun op for tankerne bag konceptet Dialogkaffe, og hun vil udfordre dine fordomme og blinde vinkler, når I sammen dykker ned i, hvordan man får et brobyggende mindset i sin hverdag. 

Kurset indeholder også andre faglige moduler, hvor kompetente undervisere gør os klogere på dialog og brobygning. Fx kan du blive undervist i håndtering af uenigheder og potentielle konflikter eller brobyggende sprog og sprogets betydning i mødet med uenighed. 

Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.