STØT

BROBYGGERNE

Nyhedsbreve fra Brobyggerne 

Med Brobyggerne - Center for Dialogkaffe nyhedsbreve kan du sikre dig at få indblik i de nyeste aktiviteter med brobyggende arbejde i virksomheder, skoler, institutioner mv. direkte i din indbakke. 

Herunder kan du læse tidligere nyhedsbreve og tilmelde dig kommende nyhedsbreve. 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig BROBYGGERNYT og bliv opdateret på aktiviteter, events og løbende arrangementer 
Tilmeld

Bliv FRIVILLIG

Bliv frivillig brobygger og vær med til at skabe dialog på kryds og tværs i vores samfund
BLIV FRIVILIG

TILMELDTilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig BROBYGGERNYT og bliv opdateret på aktiviteter, events og løbende arrangementer
TILMELD

Bliv FRIVILIG

Bliv frivillig brobygger og hver med til at skabe dialog på kryds og tværs i vores samfund
BLIV FRIVILIG

Fri abort, ufri tvivl?

I samarbejde med Arbejdermuseet varmer Brobyggerne – Center for Dialogkaffe op til kvindernes internationale kampdag i selskab med nogle af landets skarpeste kvindelige eksperter og aktører. I Arbejdermuseets festsal kastes der et historisk blik på tiden før den frie aborts indførelse, inden dialogen bevæger os hen mod abortdiskussionen anno 2023 og kvindelige skønhedsidealer.

Læs mere.

Efterårshilsen fra Brobyggerne

Brobygning har aldrig syntes mere relevant end nu - med krig, energikrise, klimaovervejelser og et folketingsvalg lige om hjørnet. Vi håber, du vil opfordre dine venner og bekendte til at blive medlem af Brobyggerne og støtte vores vigtige indsatser. Vi er blandt andet blevet tildelt penge af Aage og Johanne Louis-Hansen fonden, som skal bruges til at forebygge polarisering mellem unge i vores projekt Unge på Tværs.  

Læs mere.

Sommerhilsen fra Brobyggerne

Der er spændende nyt fra os i Foreningen Brobyggerne. Vi har fundet den første modtager af vores Bent Melchior-pris: Henrik Vestergaard Stokholm, rektor på Nyborg Gymnasium, som fik overrakt prisen i Den Sorte Diamant. Brobyggerne har også krydset grænser – vi har været en tur til Grønland for at tale om dialogen mellem grønlændere og danskere.  

Læs mere.

Forårshilsen fra Brobyggerne

Vi kan med stor glæde meddele, at en kommentar fra Rasmus Paludan i P1 Debat har medvirket til, at vi har fået mange nye medlemmer – velkommen til! 
Derudover kan vi afsløre, at vi har oprettet en Bent Melchior-Pris for at ære mindet om vores tidligere bestyrelsesformand samt hylde de mennesker, der kæmper for brobygning. 

Læs mere.

Julehilsen fra Brobyggerne

Det har været et givende år for Brobyggerne, der nu også er medfinansieret af Folketinget. Dette muliggør, at vi kan fortsætte med at udbrede vores budskab rundt omkring i Danmark. Aktuelt kommer vores Brobygger-uddannelse til Aarhus, og vi afholder ”Gå-hjem-møde” om dialog på arbejdspladser i København. 

Læs mere.

Efterårshilsen fra Brobyggerne

Brobyggerne vokser og vokser, og vi har igangsat en masse spændende projekter og arrangementer. Vores næste arrangement handler om, hvordan man kan udleve sine brobyggerdrømme på sociale medier – her får vi blandt andre besøg af folketingsmedlem Pernille Skipper. 

Læs mere.

Tak for et skønt medlemsarrangement

Os i Foreningen Brobyggerne ønsker at give jer en stor tak for jeres deltagelse i vores medlemsarrangement, hvor vi delte vores visioner og ideer.

Læs mere.

Afsked med Bent Melchior

Vi har med stor sorg sagt farvel til vores bestyrelsesformand Bent Melchior, som var med til at starte Foreningen Brobyggerne. Politiken har startet en indsamling til Brobyggerne for at ære mindet om Bent Melchior og hans hustru Lilian Melchior. Til glæde for Brobyggerne, har indsamlingen modtaget stor opbakning.  

Læs mere.

Spændende nyt fra Brobyggerne

Der er sket spændende ting hos os i Foreningen Brobyggerne. Til vores seneste generalforsamling bød vi to nye, kompetente bestyrelsesmedlemmer velkommen i foreningen, som vi glæder os til at samarbejde med. Derudover kan vi med glæde meddele at brobygning igen kommer på skoleskemaet når Brobyggerugen skydes i gang på Lundehusskolen og den jødiske friskole Carolineskolen til efteråret. 

Læs mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig BROBYGGERNYT og bliv opdateret på aktiviteter, events og løbende arrangementer 
Tilmeld

Bliv FRIVILLIG

Bliv frivillig brobygger og vær med til at skabe dialog på kryds og tværs i vores samfund
BLIV FRIVILIG
Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.