STØT

BROBYGGERNE

Donation

Vi vil styrke demokratiet ved at sætte projekter i verden, der samler forskellige grupper og individer om ligeværdige, konstruktive og kritiske samtaler. Det gør vi bl.a. gennem uddannelsesprojekter og samtalesaloner – og ikke mindst ved at tage den kritiske samtale med dem, som er imod demokratiet.

Vores mål er, at borgere over hele landet får de dialogredskaber, de har brug for i de relationer og sociale sammenhænge, de indgår i.

Som NGO er vi afhængige af donationer for at kunne holde liv i vores projekter og idéer. Med din støtte hjælper du os med at styrke det samtalende demokrati.

Din støtte er utrolig værdsat uanset beløbets størrelse. På forhånd tak!

Skattefradrag

Brobyggerne er godkendt efter ligningslovens § 8A. Det betyder, at du kan trække bidrag på min. 200 kr. fra i skat. For at kunne indberette din donation til SKAT, bedes du oplyse dit cpr-nr. i donationsformularen.

Virksomhedsdonationer er fradragsberettigede på lige fod med private donationer. Hvis I donerer som virksomhed, bedes I oplyse CVR-nummeret i donationsformularen. 

Vi indberetter virksomhedsdonationerne til SKAT én gang årligt i januar, men virksomheden er selv ansvarlig for at give SKAT besked om donationen i årsregnskabet. Virksomheder kan kun opnå skattefradrag for donationer til velgørenhed, når det indberettes til SKAT fra både Brobyggerne og som en del af virksomhedens årsregnskab.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på kontakt@brobyggerne.dk.

 

Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.