STØT

BROBYGGERNE

Donation

OBS: Vi arbejder på at gøre støtten fradragsberettiget. For at blive godkendt efter ligningslovens § 8A skal vi inden årsskiftet 2023/2024 have modtaget 200 kr. fra 100 forskellige personer. Vi kan på nuværende tidspunkt derfor ikke garantere, at dit bidrag kan trækkes fra i skat, men vi håber, at du med din støtte vil hjælpe os på vej derhen. Vi kontakter dig direkte på mail, hvis det lykkes os at blive godkendt.

Vi vil styrke demokratiet ved at sætte projekter i verden, der inviterer forskellige grupper og individer ind til ligeværdige, konstruktive og kritiske samtaler. Det gør vi bl.a. gennem dannelse og uddannelsesprojekter. Samtalesaloner, hvor uenigheder mødes til konstruktiv samtale. Og ved at tage den kritiske samtale med dem, som er imod demokratiet.  Målet er, at borgere over hele landet får dialogredskaber, som de kan bruge i de relationer og rum de befinder sig i.

Men vi kan flyve i flok, når vi er mange nok. Vi er afhængige af økonomiske midler for at kunne sætte alle vores projekter og ideer i verden. Med din støtte hjælper du os med at vi kan favne flere og vokse mere!

Din støtte er utrolig værdsat uanset beløbets størrelse - på forhånd tak!

Vi håber, at du har lyst til at følge vores arbejde på de sociale medier:
FacebookInstagramTwitter og Youtube.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på kontakt@brobyggerne.dk.

 

De bedste hilsner

Özlem Sara Cekic
Generalsekretær for Brobyggerne – Center for Dialogkaffe

 

Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.