STØT

BROBYGGERNE

Kom på gratis brobyggende lærerkursus i skoleåret 23/24!

Vil du have brobygning på skoleskemaet efter sommer? Så læs med her!

Nu tilbyder Brobyggerne gratis lærerkurser for lærere, der ønsker kompetencer til at styrke dialogen og skabe rum for samtaler om svære emner i klasseværelset.

Hvis vi skal sikre en forståelse mellem befolkningsgrupper i fremtiden, er det centralt, at der allerede i grundskolen faciliteres dialog med og mellem elever om, hvad det vil sige at være forskellige. Det er vigtigt, at lærerne er rustede til at kunne varetage denne opgave - derfor har vi skabt lærerkurset "Dialogværksted".

På kurset ”Dialogværksted” vil du og dine kollegaer blive rustet til at agere brobyggende rollemodeller i hverdagen. I vil møde dygtige undervisere indenfor retorik, konflikthåndtering og normkritik, der inspirerer og forsyner jer med vigtige værktøjer til at styrke dialogen i klasseværelset. I vil desuden arbejde med jeres egne normer og konfliktmønstre, og afprøve inspirerende undervisningsmateriale som I efterfølgende kan anvende i den daglige undervisning, og i forbindelse med temadage eller en hel temauge for jeres elever.

Læs mere om Brobyggernes lærerkursus her: https://brobyggerne.dk/dialogvaerksted-laererkurser/ - her kan du blandt andet finde et eksempel på et kursusprogram for lærere samt læse mere om vores undervisningsmateriale.

Er du lærer i Storkøbenhavn og interesseret i at høre mere, så skriv endelig til vores projektleder Sofie på sofie@brobyggerne.dk.

Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.