STØT

BROBYGGERNE

Fyraftensdialog: Ditlev Tamm om identitetspolitik

Her hos Brobyggerne er vi rigtig glade for at kunne tilbyde vores medlemmer eksklusive arrangementer, der kan give ny indsigt og viden. Det foregår, som altid, i Ubuntu-husets hyggelige rammer på Købmagergade 43, 1. sal, 1150 København K.

Tirsdag den 29. Marts kl. 17.30-18.30 får vi besøg af Ditlev Tamm, forfatter og professor i retshistorie v. Københavns Universitet. Ditlev har, foruden en række af andre bøger, skrevet bogen ”Skabt som mand & kvinde”, der reflekterer over det at klæde sig som det andet køn, og hvordan det langt fra er et moderne fænomen. Og så er han er noget så sjældent som selverklæret konservativ med interesse for køn, queer og crossdressing.

I samtale med Özlem vil Ditlev Tamm dele ud af sine tanker om identitetspolitik, et sprængfarligt felt hvor bølgerne ofte går højt, og dialogen hurtigt kan drukne. Vi oplever alle hvordan nye tanker om køn, identitet og politik deler befolkningsgrupper i samfundet – men hvorfor er det sådan? Hvad siger de nye stemmer i debatten? Og hvordan tager vi dialogen, når det rykker helt tæt på? Alt det, og meget mere, vil Ditlev Tamm belyse denne aften. Så tag en med-brobygger under armen og forbered alle dine gode spørgsmål!

Har du langt til København? Frygt ej – arrangementet vil også blive livestreamet. Se nederst på siden for tilmelding.

Onsdag den 20. April kl. 17.00-18.30 vil Torben Melchior, tidligere højesteretspræsident, vise rundt og svare på spørgsmål, når vi sammen med Torben inviterer indenfor i Højesteret. Der vil være et begrænset deltagerantal. Mere information følger.

Til alle medlemsarrangementer, serverer vi kaffe og gode dialoger. Tilmelding til medlemsarrangementerne skal sendes på mail til kontakt@brobyggerne.dk. Husk at skriv i mailen, hvilket arrangement du ønsker at deltage i, og om du deltager fysisk eller ønsker at følge med på livestream.

Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.