STØT

BROBYGGERNE

Bent Melchior Prisen 2024

Udsatte mennesker på kanten af samfundet sættes sjældent i et positivt lys. Det vil vi i Brobyggerne lave om på med årets uddeling af Bent Melchior Prisen og en festaften med overskriften ”Udsatte og værdsatte”. Her sætter vi mennesker på kanten i centrum og hylder en særlig ildsjæl, som har gjort en forskel med sin indsats for netop udsatte medborgere.

Festaftenen finder sted i det fantastiske Moltkes Palæ i København, som generøst har doneret lokale og forplejning til denne særlige begivenhed. Blandt deltagerne på både scenen og i salen vil være ministre, kulturpersonligheder, erhvervsledere, meningsdannere og ikke mindst udsatte borgere og deres repræsentanter, som er dem, det hele handler om.

Aftenens program vil kalde på både smil og alvor, når kendte kunstnere, mønsterbrydere og personligheder underholder og samtaler om tilværelsen som og for udsatte. Det bliver en aften, du ikke vil gå glip af!

Tid og sted:

Den 12. november 2024
Kl. 19.00-22.00

Moltkes Palæ
Dronningens Tværgade 2
1302 København K

Køb billet til Bent Melchior Prisen her

Om Bent Melchior Prisen 2024
Bent Melchior Prisen hylder ildsjæle, der med vedholdenhed og tålmodighed gør sig umage for at træde ud på broen og gå den anden i møde. Temaet for årets prisuddeling udspringer af Bent Melchiors utrættelige virke og interesse for udsatte medborgere uanset deres baggrund og historie. Melchior stod altid på de udsatte og udskældtes side.

Som noget nyt kan kandidater til at modtage årets Bent Melchior Pris for deres arbejde med udsatte borgere indstilles til Brobyggerne. Indstil en kandidat til prisen for årets ildsjæl her. Deadline er den 31. august 2024.

Prisen består af en speciel lavet skulptur, som er lavet af kunstner Jens Galschiøt, som prismodtageren giver videre til næste prismodtagere som vandrepokal. Prismodtageren vil derudover modtage 10.000 kr. kontant.

Læs mere om Bent Melchior Prisen her.

Endeligt program for Bent Melchior Prisen 2024 offentliggøres senere.

Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.