STØT

BROBYGGERNE

Støt os i dit testamente
Du kan støtte Brobyggerne ved at donere arv til foreningen i dit testamente. En arvedonation er med til at sikre, at vi i Brobyggerne fortsat kan arbejde med vores indsatser for det danske demokrati og drive vores projekter rundt om i landet. 

Det er nemt at oprette et testamente
Hvis du ønsker at donere arv til Brobyggerne, kan du få hjælp af vores samarbejdspartner Dokument 24 til at oprette et testamente. Dokument 24 tilbyder gratis testamenteservice online til alle, der ønsker at donere arv til Brobyggerne. Deres rådgivning er uforpligtende, og de vil med glæde hjælpe dig med at skabe det bedste testamente for at sikre din arvedonation til foreningen.

Husk at skrive rigtigt under 
Et testamente skal skrives under for at være gyldigt. Dokument 24 anbefaler, at du skriver under foran en notar for at sikre den mest sikre form for underskrift. Når testamentet er underskrevet foran notaren, vil det blive gemt i Centralregistret for testamenter og vil altid være tilgængeligt, når du ikke længere er her.

En stor tak
Din arvedonation er med til at sikre foreningens fremtid. Det gør en kæmpe forskel for vores arbejde. Derfor skal du have tak for at overveje en arvedonation. 


En stor tak for din støtte

Sådan støtter du os i dit testamente

Gå ind på Dokument 24 
Udfyld et gratis testamente
Skriv testamentet under 
Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.