STØT

BROBYGGERNE

Studentermedhjælper - SoMe, kampagner og kommunikation

Er du stærk på SoMe og kan lide at lave videoer, så er det dig vi mangler.

Vi har brug for hjælp til at øge kendskabet til Brobyggernes aktiviteter. Er du klar til at prøve kræfter med vidt forskellige kommunikationsopgaver - så vil vi elske at have dig med ombord.

Vi har travlt med spændende projekter og aktiviteter. Derfor søger vi en dygtig studentermedhjælper, der er skarp til kommunikation.

Du bliver involveret i:

  • mange forskellige typer af kommunikationsopgaver, f.eks. hjemmesideopdateringer, udarbejdelse af nyhedsbreve, udvikling og grafisk opsætning af kampagner og vores SoMe kanaler (Facebook, LinkedIn, Instagram).
  • praktiske opgaver som f.eks. håndtering af vores medlemssystem, besvarelse af mails, planlægning og klargøring til events og arrangementer og ad-hoc opgaver, der får foreningens daglige drift til at hænge sammen.

Vi drømmer om, at du:

  • har gode kommunikationsevner, er skarp til SoMe og kan redigere videoer til husbehov. Hvis du har erfaring med et eller flere af programmerne Canva, Mailchimp, WordPress, InDesign eller videoredigering, er det et stort plus
  • er frisk på at tage med ud til events og dække arrangementet via vores sociale medier
  • arbejder selvstændigt, grundigt og med blik for detaljen, og tager fat, hvor der er brug for dig
  • er godt i gang med en relevant videregående uddannelse, f.eks. inden for kommunikation, medier, retorik, samfundsvidenskab eller lignende

… og så er du selvfølgelig empatisk, engageret og brænder for brobygger-projektet ligesom os andre.

Vi tilbyder

Jobbet er på gennemsnitlig 15 timer om ugen. Vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dine eksamensperioder.

Vi er et lille team, der brænder for vores arbejde. Vi går op i at have en sjov hverdag med masser af plads til sparring og idéudvikling – også når vi har travlt. Vi bor i hyggelige lokaler midt i København, lige ved Rundetårn.

Søg jobbet

Send din ansøgning til os, så vi har den senest den 14. oktober 2023. Skriv en kort, motiveret ansøgning, vedhæft dit CV, og send det hele til ansogning@brobyggerne.dk.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte daglig leder Hanne Brodersen på tlf. 22 73 01 93 eller hanne@brobyggerne.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.