STØT

BROBYGGERNE

Projektleder til unge-projekter - vi søger en ny kollega

Banker dit hjerte for at fremme dialogen og tolerancen mellem befolkningsgrupper - og med særlig fokus på unge? Har du lyst til at arbejde i felten og bidrage til videreudviklingen af progressive dialogværktøjer til gavn for demokratiet? Så grib denne chance for at blive projektleder hos Brobyggerne. 

Vi har en række igangværende projekter, som er rettet mod grundskoleelever og deres lærere. I 2024 skyder vi to nye projekter i gang. Det ene handler om at bygge broen mellem unge, der bor i udsatte boligområder og dem, der bor uden for. Det andet er et grønt dialogkaffeprojekt, som skal engagere og inddrage unge i den grønne dagsorden.   

For lidt over fire år siden startede vi Brobyggerne – Center for Dialogkaffe. I dag er vi 8 ansatte, over 100 frivillige og mere end 9.700 medlemmer. Vi udbyder projekter, kurser og aktiviteter i hele landet, og vi mangler endnu en dygtig kollega til projektteamet, som kan udvikle og gennemføre de projekter, som er afgørende for, at vi kan sprede viden om de dialogiske metoder. 

Dine primære opgaver 

  • Sikrer koordinering, planlægning og gennemførelse af nye projekter
  • Bidrage generelt ind i projektteamet og til fremdrift i alle Brobyggernes projekter  
  • Undervise, facilitere workshops o.lign. om projekter og viden herfra 
  • Projektleder på et eller flere projekter med bl.a. budget-, dokumentations- og evalueringsansvar
  • Hjælpe til med fundraise nye projekter.  

Din faglige profil 
Vi ved godt, at vi beder om meget. Men vi regner med at du har relevant videregående uddannelse og optimalt matcher din profil flere af følgende, hvor du har erfaring med: 

  • teoretisk og praktisk viden om dialogarbejde og konfliktløsning 
  • relations-arbejde med unge og ungemiljøer 
  • kendskab til forskellige typer af minoritetsmiljøer 
  • demokratiprocesser, borgerinddragelse og borgernære projekter
  • facilitering, dokumentation og projektøkonomi

Dine menneskelige egenskaber 
Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine opgaver, og det er vigtigt, at du også evner og har lysten til at bidrage på tværs i teamet. Det er nødvendigt, at din arbejdsform er struktureret, ansvarsbevidst og disciplineret. 

Vi er en lille organisation, så det, du kommer med som menneske, er i høj grad med til at forme os. For at lykkes er det afgørende, at vi løbende hjælper hinanden på kryds og tværs med øvrige opgaver og aktiviteter, og det skal du have lyst til at være en del af.

Det tilbyder vi 
Der er tale om en fuldtidsstilling, som i første omgang er tidsbegrænset til 3 år, men med mulighed for forlængelse – og gerne med hurtig tiltrædelse. Der vil forekomme spidsbelastningsperioder og en vis rejseaktivitet rundt i landet, men der vil være stor mulighed for indflydelse på tilrettelæggelsen af arbejdet. 

Arbejdsstedet er centralt i København i UBUNTU-huset på Købmagergade 43, 1. sal. 

Du kan læse mere om os og vores projekter på brobyggerne.dk

Ansøgning 
Alle interesserede, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge.
Send din ansøgning og CV til ansogning@brobyggerne.dk senest 14. januar 2024. Vi planlægger at holde samtaler den 26. januar 2024.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte daglig leder Hanne Brodersen på hanne@brobyggerne.dk / tlf. 2273 0193.  

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.