STØT

BROBYGGERNE

Fyraftensdialog: På rundvisning i Højesteret

Her hos Brobyggerne er vi rigtig glade for at kunne tilbyde vores medlemmer eksklusive arrangementer, der kan give ny indsigt og viden. Næste arrangement bliver lidt atypisk.

Den 20. april kl. 17.00 til 18.30 rykker vi - for første gang - fyraftensmødet ud af huset og inviterer vores medlemmer med på et helt særligt besøg i Danmarks højeste domstol. Vi er nemlig så heldige, at Torben Melchior vil give os en rundvisning i Højesteret og fortælle lidt om Højesterets historie og ikke mindst rolle i det danske samfund. 

Torben Melchior er jurist og fhv. højesteretspræsident. Vi er så glade for, at han har inviteret os indenfor på et sted, hvor de færreste nok har haft et ærinde. 

Kom med og stil alle de spørgsmål om demokratiet, du brænder inde med. Tilmelding skal ske til kontakt@brobyggerne.dk. Derefter sendes information om mødested på mail.

OBS! Der er et begrænset antal pladser og de fordeles efter først til mølle-princippet. 

Arrangementet er kun for medlemmer, men det kan du blive for 100 kr. om året. Meld dig ind i Brobyggerne her og nyd godt af vores mange medlemsarrangementer: https://brobyggerne.dk/vare/bliv-medlem/ 

Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.