STØT

BROBYGGERNE

Når dialog bygger bro. Brobyggerne fylder 5 år.

Verden er markant forandret i løbet af blot de seneste fem år. Krige er brudt ud, en pandemi har raset, kunstig intelligens er slået igennem, klimaforandringer har givet både oversvømmelser og tørke.

Gennem alle disse forandringer har en klar ide og en lille forening vokset sig større. Som svar på polariseringen og den til tider håbløse omverden har vi i Brobyggerne samlet mennesker for at bygge bro og skabe håb om, at vi kan godt. Sammen.

Mange tusind kopper dialogkaffe er skænket og mere end 10.000 brobyggere har meldt sig til for at insistere på dialogen. Det er værd at fejre. Derfor inviterer vi til Brobyggernes 5-års fødselsdag og åbent dialoghus den 26. august.

Her ser vi både frem og tilbage for at blive klogere på dialogens betydning og hvordan, det egentlig står til med splittelsen som udfordring og dialogen som svar. Er der lys eller dystre udsigter forude? Har dialogen vundet frem eller er tvunget tilbage? Og hvordan skal vi se og begribe samtalens betydning for en række forskellige områder?

Det gør medlemmer af Brobyggernes bestyrelse status over ved at dele korte, skarpe indsigter fra hver deres felt. Kom og hør blandt andre forfatter og prof. Emeritus Ditlev Tamm, forfatter og tidl. generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp Andreas Kamm, direktør Lisbeth Jessen, underviser og konfliktmægler Marianne Munis og generalsekretær Özlem Cekic.

TID OG STED
26. august 2024 kl. 17.00

KVUC
Vognmagergade 8
1120 København K

Køb billetter her

Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.