STØT

BROBYGGERNE

Grøn Dialogkaffe Kickoff: Hvem har ansvaret for en bæredygtig fremtid?

Kom med når vi kickstarter Grøn Dialogkaffe på Nyborg Gymnasium tirsdag den 19. marts, og stiller tidens vigtigste spørgsmål til politikere, miljøforkæmpere, landmænd og unge stemmer: Hvem har ansvaret for en bæredygtig fremtid?  
 
Klima- og biodiversitetskrisen kræver handling og løsninger, hvis vi skal leve op til vores ansvar overfor fremtidige generationer. Med projektet Grøn Dialogkaffe ønsker vi at styrke dialogen og modvirke polarisering i debatten om de grønne løsninger.  

Du er inviteret når vi tirsdag den 19. marts mødes for at tale om, hvem der bør løfte ansvaret for fremtidens klimaløsninger. Brobyggernes generalsekretær, Özlem Cekic er moderator for aftenen. Hun vil sikre, at publikum og panel mødes i brobyggerånd, og danne rammerne for en aften, hvor nuancer og dilemmaer bydes velkommen og hvor man kan være uenige uden at være ukærlige.  

Det er gratis at deltage, men husk at reservere din plads på nedenstående link. Der vil være te, kaffe og kage, og dørene åbner klokken 18.15.  

Tilmeld dig her!

Alle er velkomne - vi glæder os til at se dig!  

GRØN DIALOGKAFFE
Program 19. marts – Nyborg Gymnasium
Hvem har ansvaret for en bæredygtig fremtid?

o 19.00 Velkomst og interview med Henrik Vestergaard Stokholm, rektor for Nyborg Gymnasium

o 19.20 Oplæg med Mads Schou, DeltagerDanmark

o 19.35 Panel 1: Esther Kjeldahl (Den Grønne Ungdomsbevægelse), Mathias Slott (FLOR), Olav og Beatrice (elever fra Nyborg Gymnasium)

o 19.55 Panel 2: Carsten Kudsk (Green Energi), Torben Povlsen (landmand, formand for Centrovice), Nanna Bille (Danmarks Naturfredningsforening)

o 20.15 Panel 3: Henrik Frandsen (MF for Moderaterne), Carl Valentin (MF for SF), Mai Mercado (MF for K)

o 20.35 Fælles panel og 5 hurtige

o 20.40 Fælles panel og spørgsmål fra salen

o 20.55 Gode råd til dialogkaffen og tak for i aften

Moderator: Özlem Cekic

Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.