STØT

BROBYGGERNE

Gratis brobyggerarrangement på Dokk1 i Aarhus

Er du nysgerrig på Özlem Cekics fortællinger og gode råd til at tage hul på en svær samtale? Så kom til foredrag og Q&A tirsdag den 21. juni kl. 17:00.

I forbindelse med at Brobyggeruddannelsen i Aarhus afsluttes og kursisterne certificeres som brobyggere, inviterer vi til foredrag og fortællingen på Aarhus Hovedbibliotek Dokk1. Aftenen er i to dele:

17:00-17:45: Özlem fortæller om sine personlige erfaring med svære samtaler og brobygning. Og du har mulighed for at stille hende dine spørgsmål.

18:00-19:00: Deltagerne på Brobyggeruddannelsen fortæller om at afholde brobyggende aktiviteter i deres lokalmiljø. Vi kårer den bedste aktivitet og markerer at gruppen har færdiggjort Brobyggeruddannelsen med en diplomoverrækkelse.

Så hvis du er interesseret i Brobyggernes arbejde, eller vil høre mere om brobygning og at gå ind i de svære samtaler, skal du kigge forbi denne aften. Det er en fantastisk mulighed for at høre Özlems spændende erfaringer, Brobyggernes grundsten, og hvordan vi på Brobyggeruddannelsen uddanner nye brobyggere og omsætter erfaringer til praksis.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne – men husk at bestille din billet via disse links:

🔗 Til foredraget med Özlem

🔗 Til fortællinger fra brobyggerne

Vi glæder os til at se jer i smilets by!


Læs mere om Brobyggeruddannelsen her: https://brobyggerne.dk/brobygger-uddannelsen/

Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.