STØT

BROBYGGERNE

Generalforsamling med optur

Det var igen blevet tid til den årlige generalforsamling, da vi den 26. april 2022 mødtes for at tale brobygning, vedtægter og regnskab – men det var bestemt ikke en kedelig affære.

”Jeg har aldrig før været til en generalforsamling med en så hyggelig stemning”

Sådan skrev en af deltagerne efterfølgende til os, og her kan vi kun være enige. I Røde Kors fine lokaler var en masse brobyggere mødt op til en hyggelig aften, hvor vi bl.a. skulle vælge tre nye bestyrelsesmedlemmer. Og hvilket hold vi fik vi valgt! Vi er så glade og stolte over at kunne præsentere Foreningen Brobyggernes tre nye bestyrelsesmedlemmer, som du kan møde her:

Jair Melchior er overrabbiner i Danmark og også Bent Melchiors barnebarn. Han har arbejdet i årevis med brobygningen mellem religiøse grupper.

Camilla Dolberg Schmidt er projektchef i Østifterne og har en baggrund i Danske Bank og Meyers som forretningsudvikler.

Lisbeth Jessen er uddannet politibetjent med 28 år i Dansk Politi, hvoraf 15 dem har været som leder på alle niveauer, hun er tidligere direktør i Danner og nu direktør i Anti-doping Danmark.

Udover de nye ansigter fortsætter den tidl. generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp Andreas Kamm som næstformand, og Jane Sandberg som bestyrelsesformand. Emek Volkan Gürkan, Flemming Rose og Katrine Ebdrup Damgaard, er fortsat blandt bestyrelsens medlemmer.

Vi er så taknemmelige for at så dygtige og kompetente mennesker, har valgt at stille sig bag Brobyggernes vision.

Generalforsamlingen bød foruden nye bestyrelsesmedlemmer og på nye vedtægter og en gennemgang af regnskabet for 2021. Du kan læse de nye vedtægter og se regnskabet for 2021 her.

De flotte billeder er taget af vores frivillige fotograf Bente Foged Madsen.


Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.