STØT

BROBYGGERNE

Deltagere fra Brobyggeruddannelsen inviterede til interreligiøs Ramadanmiddag

Den 19. april 2022 var der indbudt til Ramadanmiddag i Tingbjerg Kulturhus hvor ca. 70 deltagere i alle aldre mødte op. Arrangementet, som var for alle trosretninger såvel som ikke-troende, var arrangeret af deltagere fra vores Brobyggeruddannelse, der som del af deres uddannelse har til opgave af lave deres egne brobyggende aktiviteter. Og man kan vist roligt sige, at det var en kæmpe succes, som Bente Simone Jæger, Denis Anthony, Güler Yagci og Waffa Khanjer havde stablet på benene – på trods af at de slet ikke kendte hinanden på forhånd.

Aftenen bød på musik, taler, tradition og den lækreste mad! Her var indlæg fra religiøse overhoveder fra forskellige trossamfund, generalsekretær i Brobyggerne, Özlem Cekic, talte om brobygning og dialog, og Isam B stod for det musikalske indslag, da han optrådte med sin smukke sang ’Ramadan i København’. Foruden de underholdende og interessante indslag bød aften på hyggeligt samvær med Brobyggerspil og samtale – og selvfølgelig med den overdådige vegetariske middag i centrum. Her på siden har vi samlet nogle stemningsbilleder fra den smukke aften, hvor folk fra forskellige trosretninger og generationer var samlet helt i brobygningens ånd.

Det er fantastisk at se, hvad de dygtige og engagerede kursister fra Brobyggeruddannelsen er i stand til at sætte i gang, og vi kan ikke vente med at se og deltage i mange andre brobyggende aktiviteter fra de mange kursister rundt i landet.

Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.