SUPPORT

BRIDGE BUILDERS

2021: “Det, vi ikke taler om”

2021: “Det, vi ikke taler om”

I samarbejde med Dokk1 i Aarhus afholder vi en samtalerække under overskriften ”Det vi ikke taler om”. Her sætter Brobyggerne fokus på kontroversielle emner og mindretalsholdninger, hvor der ikke vil udnævnes vindere og tabere. I stedet vil vi fremstille dilemmaer og nuancer, så alle kan blive klogere og træne deres tolerance overfor det, de foragter eller ikke forstår. Det vil være samtaler om frihed, demokrati, etik og værdier – og for publikum en mulighed for at lytte, reflektere og få indblik i livssynet hos de inviterede gæster.

Drengeomskæring med Bent Melchior

Igen har omskæringsdebatten rejst sig. Fronterne er trukket hårdt op, men hvor gode er vi til at lytte til hinanden? Hvor langt skal vi gå for religionsfriheden? Den første samtale i vores samtaleserie afholdes d. 19. maj 2021, hvor det handler om tanke- og religionsfrihed. Her giver vi ordet til tidligere overrabbiner Bent Melchior, som vil fortælle om drengeomskæring som et religiøst ritual. 

Fri abort med Isabella Arendt

Selvom et flertal i Danmark synes at kvinder skal bestemme over egen krop, findes der alligevel et mindretal, der mener at abort er et voldsomt og traumatisk indgreb. Til vores andet arrangement d. 23. juni 2021 taler Özlem Cekic med Isabella Arendt fra Kristendemokraterne om fri abort, hvad det vil sige at være troende, og hvor meget kristendom skal fylde i det offentlige rum.

Alle deltagere får kaffe fra NOR Specialties og bliver opfordret til at drikke den med dem de er uenige med undervejs i arrangementet.

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.