STØT

BROBYGGERNE

Sekretariatsleder til Brobyggerne – Center for Dialogkaffe

Har du lederambitioner og drømmer du om at udleve dem i en nystartet organisation, som hver dag bidrager til udviklingen af Danmarks demokrati? Så læs med her!

Vi søger en skarp, struktureret og modig sekretariatsleder, der i en mange-facetteret stilling kan bevare overblikket og varetage en bred opgaveportefølje. Opgaverne vil spænde fra at have karakter af personlig assistent for generalsekretæren Özlem Cekic til den daglige ledelse af kontorets fem ansatte. Alt imens processerne og overblikket i organisationen opretholdes, skal der udvikles nye projekter og sættes dagsordener, der matcher og udfolder væksten.

Om stillingen

I en nystartet organisation er tempoet højt og opgaverne mange, og sekretariatslederens rolle vil udover daglig ledelse rumme administration, organisationsudvikling, strategisk kommunikation samt forretningsudvikling (kommerciel og funding). Målt på ansatte, omsætning, medlemsantal og generel reach er organisationen i hastig udvikling, hvilket vil sætte sit tydelige præg på stillingen i form af kompleksitet og ansvar. Vi forventer ikke, at du har erfaring med hele paletten af opgaver, men det er et krav, at du vil gå opsøgende til opgaverne uanset karakter – og at du formår at strukturere din egen såvel som andres arbejdsdag.

Et udsnit af opgaverne lyder som følger:

 • Personaleledelse – fra onboarding og feriekoordinering til porteføljesammensætning og MUS
 • Personlig assistent – understøtte generalsekretærens arbejdsgange med kalenderbooking, mailstyring etc.
 • Administration blandt andet fakturering, samarbejdsaftaler og forefaldende opgaver på kontoret
 • Kommunikation – fra nyhedsbreve og sociale medier til pressemeddelelser og debatindlæg
 • Forretningsudvikling – kampagner, projekter og medlemsarrangementer
 • Afrapportering internt og eksternt omkring økonomi og projektfremdrift
 • Økonomistyring med daglige prioriteringer og budgetlægning

Vi forventer

At du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse eller erfaring fra start-up eller NGO-branchen, og vigtigst af alt brænder for at styrke den demokratiske samtale. Du har formentlig nogle års arbejdserfaring.

 • Du er på forkant, og at din tilgang til opgaverne er præget af systematik, struktur, præcision og omhyggelighed    
 • Du har en høj arbejdskapacitet og kan bevare overblikket, selv om tempoet er højt
 • Du arbejder selvstændigt, løsningsorienteret og har en professionel tilgang til arbejdet, som er kendetegnet af høj kvalitet og blik for detaljen      
 • Du er god til at kommunikere med forskellige mennesker
 • Du formår at arbejde med de krav til fortrolighed og diskretion, der følger med jobbet
 • Du kan selv opsøge viden og tage initiativ
 • Du har udpræget politisk og strategisk tæft

Om os 

Du vil samarbejde med professionelle og engagerede kollegaer, og du vil blive en vigtig brik i opbygningen af et stærkt fagligt og socialt miljø, hvor vi har det sjovt, mens vi når vores ambitiøse mål.  

Brobyggerne arbejder for at fremme dialogen mellem befolkningsgrupper og enkeltindivider. Foreningens vision er et samfund, der bygger på og fremmer de danske traditioner om forskellighed og uenighed, hvor alle kan føle sig ligeværdige og velkomne i en samtale, der er kritisk og konstruktiv. Foreningen har pt. omkring 6000 medlemmer og langt over 100 frivillige. Vi holder til på Købmagergade i København og er finansieret af bl.a. Nordea-fonden, Trygfonden og Folketinget. Du kan læse mere om os på: www.brobyggerne.dk

Ansøgning

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Send din ansøgning vedlagt CV og uddannelsesbevis til Özlem Cekic ozlem@ozlem.dk senest 05.01.22. Vi forventer at afholde samtaler i uge 2.

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt, dog senest den 1. marts 2022

Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.