STØT

BROBYGGERNE

Er du vores nye metodestærke praktikant?

Er du vores nye metodestærke praktikant?

Kunne du tænke dig at bruge dine skarpe metode- og planlægningsevner til at bidrage til kurser i brobygning? Og brænder du for at skabe bedre vilkår for dialog og forståelse mellem forskellige grupper i Danmark?

Vi er en hastigt voksende forening, der bl.a. uddanner grundskoleelever, lærere og andre i at være brobyggere med redskaber til at indgå i konstruktive dialoger på tværs af grupperinger. Du kan læse mere om os på www.brobyggerne.dk.  

Som praktikant hos os får du erfaring med at være i en akademisk stilling i en lille NGO, hvor opgaverne er alsidige, og vi løfter i flok. Du vil primært tilknyttes arbejdet omkring vores Brobyggeruddannelse, som træner unge og voksne i dialogarbejde og konfliktløsning – men du vil også få opgaver og erfaringer med at drive og udvikle en ny forening.  

Dine opgaver:

 • Bistå i planlægning og afvikling af kursusforløb
 • Dokumentere aktiviteter og bistå i løbende evaluering af projektet Brobyggeruddannelsen
 • Understøtte gennemførelse af lokale brobyggende aktiviteter, herunder kontakt med kursusdeltagere og dokumentation
 • Kommunikation på sociale medier
 • Diverse ad hoc opgaver, som bidrager til foreningens drift og udbredelse

Du har:

 • Metodiske kvalifikationer, herunder erfaring med spørgeskemaundersøgelser og interviews 
 • Erfaring med planlægning og koordinering
 • Interesse for brobygning, konflikthåndtering og uddannelse
 • Måske erfaring med Surveymonkey eller lignende

Og så kan du arbejde selvstændigt, er struktureret og tager ansvar for dine opgaver, og du kan lide at samarbejde med forskellige aktører.

OBS: Vi holder kurser med Brobyggeruddannelsen 4 weekender i foråret i København og Århus, og her vil vi selvfølgelig gerne have dig med, så sæt gerne allerede nu kryds i kalenderen d. 29.-30. januar, 26.-27. februar, 26.-27. marts og 23.-24. april.

Vi tilbyder:

Vi er en lille, aktivistisk og visionær organisation, hvor det, vi hver især kommer med, har stor betydning for vores gode arbejdsfællesskab. Vi elsker at diskutere højaktuelle emner og grine sammen, selvom vi har travlt. Kontoret deler fællesfaciliteter med andre tværkulturelle og aktivistiske organisationer, som gør vores arbejdsplads til et livligt og inspirerende miljø. Vi har mange initiativer i gang og antennerne ude, så ingen dag er ens, når du er hos os. Vi holder til centralt i København i UBUNTU-huset på Købmagergade 43, 1.sal.

Praktikken er ulønnet, men opfylder kravene til en ECTS-givende praktik.

Vilkår for praktikstillingen:

 • Praktikperioden er som udgangspunkt fra 27. januar til 30. juni, men vi er fleksible med datoerne.
 • Praktikstillingen er som udgangspunkt 30-37 timer om ugen inden for normal kontortid. Vi tager selvfølgelig hensyn til dine forskellige behov for at følge fag og skrive praktikrapport.

Ansøgningsfrist d. 31. oktober. Vi holder samtaler onsdag den 3. november.

Send en motiveret ansøgning og CV til kontakt@brobyggerne.dk.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Sofie Dahl Hansen på sofie@brobyggerne.dk eller tlf. 22346838.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.