STØT

BROBYGGERNE

Daglig leder til Brobyggerne – Center for Dialogkaffe

Vi søger en effektiv, struktureret og organisatorisk stærk daglig leder til Foreningen Brobyggerne, der på få år har fået over 9000 medlemmer, 100 frivillige og 10 ansatte. Måske er det dig?

Vi er en forening med en sund økonomi, der bl.a. finansieres af Folketinget og en række private fonde. Vores hastige udvikling sætter sit tydelige præg på stillingen, idet vi søger en daglig leder, der kan bevare overblikket, holde tempoet og varetage en bred opgaveportefølje for at bidrage til væksten.

Om stillingen  
Opgaverne er mangfoldige, og du vil i tæt samspil med generalsekretæren Özlem Cekic varetage diverse organisatoriske, økonomiske og administrative opgaver. Du har ansvaret for den daglige ledelse, hvor det kræves af dig, at du kan koordinere, holde overblikket, uddelegere og sikre at opgaverne løses inden for deadline.

Vi forventer ikke, du har erfaring med hele paletten af opgaver, men det er et krav, at du vil gå opsøgende til opgaverne uanset karakter – og at du formår at strukturere din egen såvel som andres arbejdsdag.

Et udsnit af opgaverne lyder som følger:

  • Personaleledelse – fra onboarding og feriekoordinering til fordeling af opgaver og MUS-samtaler.
  • Økonomistyring med daglige prioriteringer, regnskab i samarbejde med revisor og budgetlægning
  • Administration bl.a. samarbejdsaftaler, kontrakter, fakturering og forefaldne opgaver på kontoret

Vi forventer

At du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse. Du må gerne have erfaring fra nyopstartede organisationer eller virksomheder. Vigtigst af alt synes du, at det er sjovt og spændende at bygge organisationer op. Du har formentlig nogle års arbejdserfaring.

  • Du er på forkant, og din tilgang til opgaverne er præget af systematik, struktur, præcision og omhyggelighed    
  • Du har en høj arbejdskapacitet og kan bevare overblikket, selv om tempoet er højt
  • Du arbejder selvstændigt, løsningsorienteret og har en professionel tilgang til arbejdet, som er kendetegnet af høj kvalitet og blik for detaljen      
  • Du er god til at kommunikere med forskellige mennesker, kan motivere og er servicemindet
  • Du formår at arbejde med de krav til fortrolighed og diskretion, der følger med jobbet
  • Du opsøger viden og tager initiativ

Om os 

Du vil samarbejde med professionelle og engagerede kollegaer, og du vil blive en vigtig brik i opbygningen af et stærkt fagligt og socialt miljø, hvor vi har det sjovt, mens vi når vores ambitiøse mål.  

Brobyggerne arbejder for at fremme dialogen mellem befolkningsgrupper og enkeltindivider. Foreningens vision er et samfund, der bygger på og fremmer de danske traditioner om forskellighed og uenighed, hvor alle kan føle sig ligeværdige og velkomne i en samtale, der er kritisk og konstruktiv. Vi holder til på Købmagergade i København og du kan læse mere om på: www.brobyggerne.dk

Ansøgning

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Send din ansøgning vedlagt CV til Özlem Cekic ozlem@ozlem.dk senest 07.08.22. Ansættelse hurtigst muligt og senest start 1. oktober.

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt, dog senest den 1.oktober 2022

Læs stillingsopslaget som pdf her.

Min kurv
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke har valgt noget endnu.